Pagina's

29 januari 2010

Geslaagd.....

voor mijn poppendokterdiploma, vind ik zelf. Kijk maar eens naar het resultaat van mijn gepruts.. Second life, haha. Ik heb er zelf schik van dat het weer zo'n mooi popje is geworden.
Zo

was het helemaal... ooit. Ik ben benieuwd wat mijn dochter er van zegt. Ik heb ook een van de oogjes nog bijgewerkt. Dat was aardig beschadigd. Ik heb het bijgewerkt met één haar van een verfkwast... Nu kijkt het weer met twee oogjes.

27 januari 2010

De boze Baby




Nee hoor, geen echte, maar dit was de naam van het babypopje waar een van mijn dochters eindeloos mee gesjouwd heeft. Het had een wat 'bozig' toetje, vandaar dat het nooit een echte naam kreeg, maar altijd 'boze baby' bleef heten. Nu loopt haar dochtertje er mee te slepen, maar er is inmiddels niet veel meer van over.
En omdat je dit soort popjes niet meer in de winkel ziet, ben ik érg zuinig geworden, en heb het uit elkaar gehaald om een nieuw lijfje te maken. En dat valt nog niet mee.

Ook heb ik voor een andere jarige kleindochter een poppenledikantje bij de kringloop vandaan gehaald en dat mooi geschilderd... Matrasje en dekbedje en kussen gemaakt, en een mooi kussensloopje en dekbedhoesje gefabriceerd. Nieuwe Zapf-pop op maat gekocht, en zie daar: een lief cadeau toch? Ik vind het heerlijk als ze nog de 'speel' leeftijd hebben. Daar is altijd wel iets voor te verzinnen