Pagina's

30 oktober 2010

Dametjes...




Zie waar ik nu aan begonnen ben. Als alle dametjes netjes vast zitten komen er nog roosjesranden omheen, en wordt het rond de vrouwtjes doorgequilt. Maar zover ben ik nog niet.
Eerst alles maar eens festonneren, en snoetjes borduren.




Ik heb ook nog de maand oktober geborduurd aan de verjaardagskalender.
Als het licht wat beter is zal ik weer eens een overzichtfoto maken.
Nog twee maanden, en dan is het jaar compleet.
Ik heb besloten dat ik hem toch maar als quiltje ga afwerken, dus met stoffen randen en biezen.

25 oktober 2010

Ik heb nog even een collage gemaakt van diverse foto's. Een herfstig bos heeft zeker ook zijn charme. Ik houd van de bossen en kom er graag.... Dat heerlijke dennenluchtje als je uit de auto stapt...
Posted by Picasa

Terug van weggeweest

Ziezo, daar ben ik weer. Ik heb een heerlijk weekje gehad midden in het bos. Met als hoogtepunt een "gezinsreünie", en daarna een paar gezellige dagen met twee van mijn verwegwonende kleinkinderen. Verder heb ik alleen dagelijks aanloop gehad van een kudde wilde zwijnen, en in het bos ben ik naast prachtige paddenstoelen alleen wat kruipend grut tegengekomen. Lekker rustig dus, voor een moe hoofd.
 Dit zijn de 'dames' die elke dag kwamen schooien om de aardappel- en appelschillen, klokhuizen en koolstronken en zo... het werd in dank afgenomen, hoor.
O ja..... en teken.... van tussen de bosbessenstruiken waar de kinderen doorheen struinden.... maar dat merkten we later pas...
En ik heb ook nog kunnen borduren, en zélfs nog wat gequilt!  Dus de week was geslaagd!

14 oktober 2010

Vanaf morgen ben ik een weekje weg. Lekker naar het bos, en 2 kleinkinderen te logeren die ver weg wonen, dus dat wordt genieten. En a.s. zaterdag komen alle kinderen met aanhang en grut een dagje naar moeders, dan zijn we met z'n eenentwintigen. (ik durf het haast niet te schrijven hihi,) Iedereen woont een eind bij elkaar vandaan, dus dat wordt bijpraten, foto's kijken van jongste zoon die uit Afghanistan terug is en die heel wat heeft te laten zien. Ik kijk ernaar uit!
En die wandelstok, ik denk dat 'ie toch zeker 40 jaar oud is... die gaat altijd voor de lol mee. In al die voorgaande jaren volgespaard met 'stokplaatjes', overal vandaan. Een echt vakantieobject.
Ik neem mijn sampler mee, ik moet nog maar een paar punten quilten... misschien komt het ervan.
Tot volgende week, allemaal.

5 oktober 2010

Als je in alle rust dít kunt fotograferen, sta je dus ernstig in de file. Ik denk dat ik voortaan alleen maar 's nachts op visite ga...