Pagina's

27 april 2011

Van alles en nog wat

Dit is het begin van een 'paaskleedje'. Het is inmiddels helemaal klaar, en goedgekeurd door de juf, en vervolgens bij het naar huis gaan uit mijn map gegleden en op de grond terecht gekomen. Juf zal het goed bewaren, maar ik kan het affe werkje dus nog niet laten zien. domdom. Wel ben ik al aan een volgende opdracht bezig: een onderzettertje. Ook leuk om te doen.



Ook heb ik bij een borduurclub meegedaan aan een "ei-exchange", en ontving zelf ook een heel leuk pakket. Een soort tangrampuzzel waar o.a. een ei van 'gelegd' kon worden, en een heel leuk paasborduurblad.
En ik ben ook nog een Lizzy Kate-patroontje over 1 draadje aan het borduren. Maar zo te zien is het niet zo fijn als bij haar.
Vervolgens heb ik ook op quiltgebied nog iets gedaan. Met behulp van de MartyMitchell liniaal heb ik diverse logcabinblokken gemaakt. Het werkt fantastisch.
Nou, meer nieuws heb ik even niet te melden. Donderdag ga ik voor een paar dagen naar mijn dochter om op de kinders te passen, dus dan ben ik even druk en zal volgende week pas weer boven water zijn.

23 april 2011

Paasgroet

Ik wil iedereen nog graag goede paasdagen toewensen, en geniet van het mooie weer.

Groeten,
Rian

14 april 2011

Tasje afgemaakt

Ik plaats nog even wat foto's van een affo, waar ik een paar logjes terug het begin van had laten zien. Het tasje voor de kantklosspulletjes. Ik vind het zelf wel een nostalgische uitstraling hebben door de combinatie rood en vrij donker linnen. De rits is deelbaar, dus het kan lekker ver open. De kleur van de 3e foto komt het dichtst bij 'echt'.


11 april 2011

Net klaar voor de volgende les

Nou, dit was best veel werk, zo'n klein kleedje. Ik had mijn 14 dagen wel nodig, want er zijn ook nog andere dingen die aandacht vragen. Maar hier is dan mijn laatste 'oefening'. Dit was wel het werkje van de 'vallende kwartjes' hoor. (hihi, die vallen niet meer zo vlot bij mij, de laatste tijd) Maar we gaan vooruit.

7 april 2011

Zusjes

sommige foto's daar héb je iets mee.... zoals deze, bijvoorbeeld. Hij is me zeer lief, deze foto van mijn twee jongste dochters in het zonnetje. De oudste heeft een hele sjouw aan haar zusje, maar ze was maar wat trots op haar.... En nu, nu zijn deze zusjes allebei in verwachting van hun derde kindje... waar blijft de tijd toch...

Les 4

't is al lang bedtijd, maar toch nog snel even mijn nieuwe werkje laten zien. Ik ben inmiddels al weer een heel stuk verder, en aan de laatste loodjes bezig. Zo'n klein kleedje is best nog een hoop werk..