Pagina's

27 juli 2011

Engeltje, engeltje....

Engeltje, engeltje, waar kom je vandaan?
van Noord Holland, want daar heeft mijn wiegje gestaan;

Engeltje, engeltje, wat kom je dan doen?
Allereerst breng ik jou een dikke zoen;

Engeltje, engeltje, maar wat draag je daar?
Ik wens je zegen en vreugde voor een nieuw levensjaar!

Engeltje, engeltje, dat is niet mis,
Nee hè? Het is een cadeautje van Chris!
Lieve Chris: DANK JE WEL VOOR DE VERRASSING!!
Ik had er werkelijk geen moment aan gedacht dat dat mooie engeltje-in-wording naar míj zou komen vliegen. ik was er helemaal stil van.
Het krijgt een mooi hangertje en een ereplaatsje.
En voor iedereen die nieuwsgierig was naar het hoe-verder met het engeltje.... ziehier wat Chris er verder mee gedaan heeft.

En van de borduurclub waarvan ik lid ben heb ik ook mooie kaarten ontvangen. "Rozen" was mijn onderwerp, en ik ben flink in de bloemetjes gezet. Ik heb nog nooit zoveel kaarten voor mijn verjaardag gekregen :)
Verder was het net als andere jaren: rustig, want velen waren met vakantie. Vroeger, toen de kinderen nog thuis waren, was de verjaardag van de oudste dochter meestal de grote "ha daar zijn we weer" dag. Iedereen weer thuis en in het gewone ritme, veel tantes en ooms, en vaak heel mooi weer, zodat de tuin altijd vol zat... tsja... er is veel veranderd in de loop der jaren.
Nu ga ik mijn ouders nog voor een daagje halen. Die kunnen de drukte niet meer aan, dus dan hebben we nog een rustig gezellig dagje, en kook ik extra lekker... bij voorkeur suddervlees, dat vinden ze heerlijk.
En nu ga ik nog eens iets nuttigs doen... De kraampakketten moeten af, want zeker één van de baby's komt hoogstwaarschijnlijk een paar weekjes eerder, dus dan heb ik het toch wel graag af op de grote dag.
Iedereen nog een fijne week. (zouden we nog een beetje mooi weer krijgen?)