Pagina's

19 november 2012

Update

Er komt niet zo heel veel uit mijn handen op het ogenblik, maar ik heb toch wel íets gedaan. De sprei voor mijn dochter is nu 4 blokken breed (is 1 meter en 75 cm. lang)en nu ga ik verder in de lengte. Ik heb ook vier openingen tussen de blokken opgevuld. Dat geeft weer een heel ander effect, vind ik.
Ik ben de laatste tijd heel veel bij mijn ouders, want mijn moeder heeft gordelroos gekregen. Heel veel pijn, ondanks een snelle kuur, dus het wordt er niet prettiger op. Maar een haakwerk is dan het gemakkelijkst om mee te nemen. Ook heb ik vier mutsjes gebreid voor SAVE THE CHILDREN  en die gaan vandaag nog op de post.
Ook de sjaal voor mijn kleindochter is klaar, en die voor haar broer schiet ook al aardig op.
Ik wil zó graag weer eens klossen, en patchen, maar er komt gewoon niet van. Beetje borduren, zo nu en dan...
Van de week ook nog helpen behangen bij mijn oudste dochter, de auto moet naar de dokter, de schilder zou vandaag komen schilderen, maar is niet op komen dagen, dus ik zit "voor niets" thuis. Nou ja, dat is betrekkelijk natuurlijk. Het is vochtig en mistig heel de dag, dus dat is ook niet echt schilderweer... We wachten het maar af. En een dagje thuis "rommelen" is ook wel weer eens fijn.

Geen idee wanneer ik weer tijd voor een berichtje heb, maar in ieder geval weer eens een levensteken, hè?

Fijne week, iedereen!