Pagina's

30 juni 2010

Nieuwe lay-out...


Omdat ik mijn oude blogjasje zat was heb ik een poos zitten sleutelen. Wat een geknoei zeg. Blogger moest blijkbaar nodig iets vernieuwen, maar elke verandering is nog geen verbetering. En ik ben ook nog eens niet tevreden met het resultaat. Maar ik zie nu even door de bomen het bos niet meer, dus ik ga een volgende keer wel verder. Graag jullie mening, en er zijn wat dingetjes die ik niet meer voor elkaar krijg... Die groene kleur van de berichtkopjes, bijvoorbeeld... Geen flauwe notie waarom dat groen is, en hoe ik dat veranderen kan... Ik kijk uit naar jullie suggesties.
En voor deze gelegenheid maar eens een beauty gekiekt waar ik nooit op uitgekeken raak. Van mijn diverse werkjes heb ik nog geen foto's.

2 opmerkingen:

Chris zei

Wat was jij nog laat bezig meissie, je kon, denk ik niet ophouden. Wat ik leuk vind bij blogspot, is dat je de achtergrond zo leuk zelf kan invullen, dat is bij weblog niet zo. Misschien alleen bij de dure abonnementen. Het ziet er allemaal wel heel gezellig uit hoor Rian. Warm, daar houd ik wel van. Ook de animaties vind ik leuk. Waar doe jij dat mee? Zit dat in blogspot? Je weblog is ècht een creavaria (met nadruk op de varia) Hartstikke leuk hoor!

Knutselbeertje zei

Rian, ik heb het ook moeilijk gehad om mijn blog aan te passen. Ik wil je gerust helpen met de titeltjes. Ik vind je blog in zeker mooi.
Stuur me gerust een mailtje met je vragen.
groetjes,
Knutselbeertje