Pagina's

14 december 2018

Bezig met van alles...

Dus ik zal weer eens iets laten zien. De aanvraag van kleindochter was aan de beurt, en dat schilderij vordert al aardig. Soms een beetje tureluurs van al de vlekken, maar elke dag een uurtje en we komen er wel. Dit is 'm tot nu toe... nog niet af, maar het gaat wel ergens op lijken nu.
Ze is in januari jarig, dus nog genoeg tijd om hem op tijd af te krijgen.
Ik hoop dat ze hem mooi vindt.

Op handwerkgebied gebeurt er niet veel, maar ik ben wel weer eens aan het breien. Een paar wollen sokken voor een dochter met chronisch koude voeten. Een vrolijk kleurtje voor de donkere dagen. Dunne wol, naalden 2,5 dus het gaat langzaam. Ook omdat ik altijd 2 sokken tegelijk brei. Maar dan is het ook meteen klaar.

Dat was het wel weer even... December is voor mij altijd een 'moeilijke' maand, chaotisch door veel verjaardagen naast de feestdagen, veel herinneringen, niet altijd de leuksten... Dus ik ben meestal blij als het weer half januari is. Gelukkig is het nu heerlijk winterweer, koud, maar helder, en je komt lekker opgefrist thuis na een wandeling.

Goed weekend voor iedereen, en tot de volgende post.


5 opmerkingen:

Madtatter80 zei

Wow the tiger is beautiful, does she like them because of that song or just like tigers in general? I always love to see your socks too😃

Ineke zei

Dat worden prachtige gekleurde sokken en de tijger vind ik helemaal geweldig!!! Wat zal je kleindochter er blij mee zijn!

Elizabeth zei

Oh... die tijger...
Mocht je kleindochter hem nou niet mooi vinden, dan wil ik hem wel...
Geweldig als je zo kunt schilderen, Rian...
Groetjes, Elizabeth

Angélique zei

Wauw, wat een gave panter! Die blik in die ogen, super goed!
De sokken worden heel vrolijk, dat kleurt de donkere dagen een beetje.

johnypoipet zei

I see your blog daily, it is crispy to study.
Your blog is very useful for me & i like so much...
Thanks for sharing the good information!
ฮอลิเดย์พาเลซ