Pagina's

14 oktober 2010

Vanaf morgen ben ik een weekje weg. Lekker naar het bos, en 2 kleinkinderen te logeren die ver weg wonen, dus dat wordt genieten. En a.s. zaterdag komen alle kinderen met aanhang en grut een dagje naar moeders, dan zijn we met z'n eenentwintigen. (ik durf het haast niet te schrijven hihi,) Iedereen woont een eind bij elkaar vandaan, dus dat wordt bijpraten, foto's kijken van jongste zoon die uit Afghanistan terug is en die heel wat heeft te laten zien. Ik kijk ernaar uit!
En die wandelstok, ik denk dat 'ie toch zeker 40 jaar oud is... die gaat altijd voor de lol mee. In al die voorgaande jaren volgespaard met 'stokplaatjes', overal vandaan. Een echt vakantieobject.
Ik neem mijn sampler mee, ik moet nog maar een paar punten quilten... misschien komt het ervan.
Tot volgende week, allemaal.

7 opmerkingen:

corrie zei

hallo rian wat leuk voor je geniet maar lekker van je gezin heel veel groetjes corrie

tiny zei

Ik wens je een heel fijn weekend , met al je kids om je heen, geniet er van. Zo'n stok heb ik ook nog staan, heeft toch hele fijne herinneringen als je de plaatjes bekijkt.
Groetjes Tiny

Anje zei

Veeeeel plezier, geniet ervan,
groetjes Anje.

Chris zei

Ik lees het nu, zaterdag. Dus als het goed is, zitten jullie daar nu met het hele stel. Geweldig Rian. Ik hoop dat super geniet, mooi weer hebt met een zonnetje zo af en toe. Ik denk aan je!!

Anneke zei

ik hoop dat jullie het goed hebben (gehad) met elkaar!

Karin zei

Hoi Rian,

Via je link onderaan de berichtjes die je op de CSL plaatst heb ik even op je blog rondgekeken, en me gelijk aangemeld als je volger.
Ik kijk graag naar de creatieve uitspattingen van een ander en haal hier soms ook weer wat inspiratie vandaa.
Je blog ziet er gezellig uit.

Groetjes,

Tineke zei

Hoi Rian,ik hoop dat jullie een gezellige tijd hebben gehad met elkaar.
Groetjes Tineke