Pagina's

10 januari 2011


bijdrage aan een round robin
Zo, daar ben ik eindelijk weer eens. Eerlijk gezegd was ik een beetje blog-moe, de laatste weken. Zoals iedereen natuurlijk een drukke en rommelige, dus onrustige decembermaand, en rondom oud-en-nieuw ben ik het HELEMAAL ZAT, en ben zoals ieder jaar weer blij dat het alweer naar half januari gaat. Vanmiddag heerlijk ramen gezeemd, nieuwe gordijnen opgehangen, oude rail weg, nieuwe aan het plafond, honderd keer trapje op en trapje af... meten, terug, stukje van de rail zagen.... ijzerzaag aan een van de kinderen uitgeleend... dus naar de winkel voor een nieuwe, zagen.... pff. ik word echt oud, geloof ik. Vroeger 'deed ik dat gewoon even', maar nu vind ik het een hele klus. Maar... het hangt netjes, dus ik ben blij. En ik heb ook nog van alles gehandwerkt, deze weken. Helaas natuurlijk weer niet van alles foto's genomen.... Maar dit kan ik in ieder geval wel laten zien.



voor mijn vriendin die 1 jan. jarig was


Maar eerst, en daar wilde ik eigenlijk mee beginnen:

IK WORD WEER OMA 


patroon gemaakt van afbeelding
Moet nog wel érg lang wachten, maar heb in ieder geval genoeg tijd om al die ideeën voor de mand met het  "tiendagen kraampakket" uit te werken.


O, en ik kreeg ook weer een siggie...


Nou, weer even bijgepraat. de rest bewaar ik voor een volgend logje, en dan kan ik ook een volgend blok van de Tilda-quilt laten zien.


Beenwarmers voor kleindochter






10 opmerkingen:

Inge Slaats zei

Op de eerste plaats: VAN HARTE GEFELICITEERD MET HET OPNIEUW OMA WORDEN! Gaaf!

Verder herken ik alles wat je schrijft over blogmoeheid enz. Ook ik had er last van en ook ik was de laatste week van december niet om te genieten. Bah, wat een rot week. Ik zie je bezig met je ramen en gordijnen, lijkt wel of je het voorjaar al een beetje in je hoofd hebt, hihi......
Leuke en mooie dingen laat je zien!

Groetjes,
Inge

Annelies zei

Wat leuk dat je weer oma wordt. Van harte !

Terray zei

Van harte gefeliciteerd dat je weer oma gaat worden. Nouja weer, als je t eenmaal bent dan was je het al natuurlijk ;-)
Dat is wel iets om naar uit te kijken.

Ondanks de drukte heb je wel hele mooie en leuke dingen gemaakt hoor!!

Groetjes
Tertia

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat Oma!

tiny zei

Gefeliciteerd Oma, maakt niet hoeveel je er al hebt, het is altijd mooi.
Nou er zijn er meer die blij zijn dat het weer jan. is . Ik heb deze week het zelfde gedaan als jij, allen geen nieuwe gordijnene opgehangen. Heerlijk fris het nieuwe jaar beginnen. Ondanks alle drukte heb je toch mooie dingen gemaakt. Het Hadangerwerkje vind ik helemaal schitterend.
Groeten Tiny

Chris zei

Oh, ik zie de Hardanger al, prachtig!!
Jij oud?!! Niks er van, als ik dat zo lees van ijzerzagen, rails, trapje op en af, zemen, nieuwe gordijnen. Nou dan heb je toch aardig wat fut Rian, meer dan ik....haha.
Superleuk dat je weer oma wordt!! Geweldig vooruitzicht.

corrie zei

hallo rian wat leuk dat je weer oma wordt
geweldig he
en oud zo te lezen niet hoor.....
grapje hoor je merkt echt wel dat je een dagje ouder wordt hoor .
maar een nieuw jaar brengt ook veel leuks dus we gaan er maar voor he ... groetjes corrie

Lida zei

Gefeliciteerd, gelukkig heb je nog wat tijd om mooie dingen te verzinnen en te maken! Maar het is zo'n zalige verwachtingsvolle tijd, ben vier + 2 keer oma en wil het best nog een keer meemaken!Je handwerk ziet er stuk voor stuk prachtig uit! Fijn dat je weer "terug"bent!! Groetjes
Lida

Corrieneeltje zei

Hallo Rian, van harte gfefeliciteerd dat je weer oma wordt en tja dat past meestal alleen bij iets ouder worden dames voor wie alles wat meer moeite kost ;- ))

Balsemien zei

Dag Rian, Wat heerlijk dat je weer Oma wordt en je hebt nog alle tijd om allemaal leuke dingetjes te gaan bedenken. Ik vind de overgang van de warme gezellige december maand naar de koude januarimaand altijd wat moeilijk. Zeker als het van dat vreselijke sombere weer is...