Pagina's

27 april 2011

Van alles en nog wat

Dit is het begin van een 'paaskleedje'. Het is inmiddels helemaal klaar, en goedgekeurd door de juf, en vervolgens bij het naar huis gaan uit mijn map gegleden en op de grond terecht gekomen. Juf zal het goed bewaren, maar ik kan het affe werkje dus nog niet laten zien. domdom. Wel ben ik al aan een volgende opdracht bezig: een onderzettertje. Ook leuk om te doen.



Ook heb ik bij een borduurclub meegedaan aan een "ei-exchange", en ontving zelf ook een heel leuk pakket. Een soort tangrampuzzel waar o.a. een ei van 'gelegd' kon worden, en een heel leuk paasborduurblad.
En ik ben ook nog een Lizzy Kate-patroontje over 1 draadje aan het borduren. Maar zo te zien is het niet zo fijn als bij haar.
Vervolgens heb ik ook op quiltgebied nog iets gedaan. Met behulp van de MartyMitchell liniaal heb ik diverse logcabinblokken gemaakt. Het werkt fantastisch.
Nou, meer nieuws heb ik even niet te melden. Donderdag ga ik voor een paar dagen naar mijn dochter om op de kinders te passen, dus dan ben ik even druk en zal volgende week pas weer boven water zijn.

6 opmerkingen:

Tineke zei

Hoi Rian,
je bent weer druk geweest. Mooie log cabin blokken zijn het geworden.
Ook je LK borduurtje is leuk geworden.
Veel plezier bij je dochter en met het oppassen.
Groetjes Tineke

Anoniem zei

Wat heb je veel gedaan Rian, je kantklossen gaat super zeg, en je logcabin is ook heel erg mooi, eigenlijk is alles gewoon leuk om te zien hihi.
fijne dagen bij je dochter...
groetjes Marjolein

Anneke zei

wat een leuke dingen heb je weer te showen. die lizzie kate ken ik helemaal niet! ook weer erg leuk.

veel plezier bij de kleinkinderen.

Lida zei

Je kloscapriolen zien er hartstikke leuk uit en wat ga je snel! Veel plezier en gezelligheid met de kinderen, groetjes
Lida

tiny zei

Geweldig wat klos je mooie dingen,veel plezier met je kids.

Chris zei

Ik loop helemaal achter Rian. Maar hier ben ik dan weer. Je had nieuws genoeg! Wat ben je met enige dingen bezig (geweest). Dat klossen is helemaal iets voor jou hè?! Daar heb je absoluut geen spijt van.
Hoe was het bij de kids? Gezellige dagen gehad en nu weer even bijkomen? Lieve groet van mij, dagdag.