Pagina's

6 december 2011

Trui voor Margareta uit Bódvalenke in Hongarije

Het is een poosje stil geweest hier, maar dat kwam omdat ik een 'haastklus' had. En dit is het resultaat. Een fleurige lekkere warme trui voor Margareta uit Bódvalenke die half januari 12 jaar wordt.
Geen frutsels, zoals gevraagd, maar praktisch en vrolijk, dus ik hoop dat Margareta hem met plezier zal dragen en het lekker warm heeft deze winter. (hier kun je over de aktie lezen)
Vandaag (dinsdag) gaat hij op de post naar het tussenstation in Groningen, en vandaar wacht er nog een flinke reis naar Hongarije. Als het nu maar niet 'kwijt' raakt onderweg... Mijn ervaringen met post naar bijv. Moldavië zijn ronduit slecht, dus we hopen maar dat het allemaal goed aankomt.

Ik ben wel benieuwd naar resultaten van andere breisters, en ik hoop snel een update te krijgen via de mail van Frouke, die dit allemaal in gang gezet heeft.

13 opmerkingen:

sylvia zei

wat een supertrui voor de kids daar en wat lief dat je daarvoor tijd inruimde!!
ik ben niet zo'n snelle Jelle....

Annelies zei

Een hele leuke en kleurige trui !

Anoniem zei

Wat een leuke fleurige trui en wat zal ze er blij mee zijn!!!!!

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende fleurige trui is dit geworden
Groetjes Joke

Tineke zei

Een leuke fleurige trui is het geworden

Anneke zei

hoi Rian, wat een mooie trui en wat heb je mooi gebreid; op dunne naaldjes zo te zien, dus helemaal al niet zo snel klaar. Een prestatie van formaat!!
Ik kende de actie niet, maar een mooie actie is het. Zelf heb ik een heel aantal kerstballen gemaasd, ook voor het goede doel, een weeshuis in Kenia. Hopelijk helpen de druppeltjes.

Inge zei

Wat een leuke trui en zo snel klaar. Dat zou mij nooit lukken. Jij hebt in ieder geval weer een kindje blij gemaakt!

Willy zei

Deze is mooi kleurrijk geworden zal fijn warmte geven aan Margareta.

Lida zei

Wat een schitterende trui is dit geworden en inderdaad lekker fris en vrolijk! Fijne dag
Lida

Wieke van Keulen zei

Wat een mooie trui, Rian. Ik ben helemaal vergeten om foto's van mijn truien te maken. dom-dom-dom. Best leuk voor later, oh ja, heb ik ook ooit eens gemaakt... Afgelopen zaterdag bezorgde de postbode m'n eigen truien weer terug. Oh nou zie ik het, u bent de afzender...

Antje zei

OOooh, wat een mooie!! Wat fijn dat je tijd had om een trui te breien en wat een mooie kleuren. Ik denk dat ze er erg blij mee is en lekker warm zal zijn!
groetjes,

Chris zei

Hallo Rian. Je trui is enig geworden. Zó vrolijk. Wat zal dat meisje er blij mee zijn. Ik vind het geweldig dat je aan deze actie hebt meegedaan. Zo kan je van ver toch een zegen zijn voor zo'n kind. Echt super!

Anje-Grietje zei

Ha Rian, medetruibreister je hebt een hele mooie trui gemaakt voor Margareta, echt super goed geslaagd. Ik kreeg vandaag bericht dat mijn bijdrage trui de eerste etappe goed doorstaan heeft.
Breigroetjes Anje.