Pagina's

11 mei 2015

Het broertje voor Bunny

is eindelijk klaar. Dus hier meteen maar foto's van het stel.
Een van de voorkant, en een van de achterkant om die grappige staartjes ook even te laten zien. 
 

Leuk om eens knuffels te maken, hoewel het nog een heel gepruts is.

En deze foto wil ik ook nog delen, hoewel de meeste bloesem alweer op straat ligt. Ik moest mijn auto bij de garage afleveren, en ga dan altijd terug naar huis lopen. Dat is een heerlijke wandeling, en onderweg is er een heleboel te genieten. Het zijn toch net grote bruidsboeketten?

 En de eerste lelietjes der dalen zijn ook weer present in de tuin. Dat vind ik toch zo'n lief bloemetje.En nu wil ik eens iemand in het zonnetje zetten, die naar mijn mening veel te weinig waardering krijgt voor haar prachtige handwerk. Niet alleen kan ze heel mooi borduren, (en dan ook nog mega-grote projekten, vaak in duplo)
maar ze kan ook schitterend breien. Het is mijn tante, die inmiddels achter in de 70 is, maar toch nog voor anderen aan het breien slaat.
Hieronder een foto van mijn jongste dochter met een jurk/tuniek die zij helemaal in kleine kabeltjes heeft gebreid! Met op de mouwen een groter kabelpatroon. Wat een geduld! Ik neem daar mijn petje voor af, en wil haar met dit blogje een dik compliment geven. lieve tante J., ik ben trots op u!!!
Nou, er staat nog meer op stapel, zoals een proefprojektje om tapestry uit te proberen. Ik heb wel eerder kleuren ingehaakt, maar nu las ik dat ik alleen in de achterste lus in moet steken... Dat deed ik nooit, ik haakte altijd in de hele steek. Eens kijken wat voor resultaat dit heeft.
Ik laat het zien als het klaar is.
Morgen ga ik een dag naar mijn dochter op de camping, om haar te helpen een deken van granny's in elkaar te haken. (en even bij te kletsen, natuurlijk)

Fijne week, iedereen!


6 opmerkingen:

Floor zei

Wat zijn ze beeldig die konijntjes! Ben gek op konijntjes (echte dan) maar deze zijn ook erg leuk.
Wat een prachtige jurk heeft je tante gebreid, kunstig hoor.
Mooi is de natuur toch momenteel, echt genieten.

tiny zei

Je knuffels zijn heel lief geworden, en je dochter ziet er prachtig uit in de gebreide jurk. Knap van je tante hoor.Wat een mooie foto's van de bloesem, het is zo jammer dat het maar heel even zo is. Gezellige bij je dochter. Groeten Tiny

Angélique zei

Oh, wat een schatjes, die konijntjes! Ze staan ook nog op mijn lijstje ;-)
Die jurk van je dochter is echt prachtig!
Ik kan ook zo genieten van al die prachtige bomen.

Chris zei

Oh die konijntjes, wat enig!!!! Die staan toch wel bij jou te pronken??
Mooi hè, die bloeiende bomen, ze zouden eigenlijk veel langer moeten bloeien.
Wat lief dat je dochter wilde poseren, of misschien is het wel een oudere foto, in ieder geval genieten wij er van. Van dat prachtige breiwerk, maar ook van je prachtige dochter!
Is het gelukt met de granny's? Vast wel!

Elizabeth zei

Wat een prachtige jurk, en dan helemaal gebreid.... Oh, wat een werk, maar hij is prachtig! Je dochter kan het heel goed hebben, WOW!
Je hebt leuke knuffels gemaakt, Rian. Maar ik herken het dat het veel werk is om alles in elkaar te zetten...

Groetjes, Elizabeth

Johanna Zweden zei

wat een dotjes en wat staat je tuin er mooi bij
Groetjes uit Zweden en een fijne pinkster