Pagina's

26 mei 2010

Tussendoortje


Ik wil hier een tamelijk bejaard haakwerk laten zien. Heel enthousiast was ik er aan begonnen, ooit, tijdens een van de 'haakrages' die ook in het verleden van tijd tot tijd de kop opstaken. Wat dat betreft is er niets nieuws onder onze zon. Maar toen ik ruim over de helft was moesten er weer nieuwe kleren voor de kinders komen, dus het haakwerk ging 'even' de kast in. Tja, en dat 'even' was nogal rekbaar. Het kleed-in-wording verhuisde mee, en verhuisde nog eens mee... en nog eens... En nu is er opeens een dochter met een nieuwe tafel, waar het erg mooi op zou staan, en of ik het alsjeblieft af wil maken, en of zij het dan hebben mag.

Nou wil een stok achter de deur nog wel eens helpen, en toevallig is ook nu het haken weer uit het stof gehaald, dus... het kleed krijgt voorrang op het afrikaanse-bloemen-tuintafelkleed. Waarvan hier ook nog even een update. 't zou toch wel leuk zijn om het eindelijk op een mooi plekje te zien pronken. En zolang ik door die schouder niet kan quilten ben ik zoet met mijn haakwerk.
8 opmerkingen:

lut zei

Wat een prachtig gehaakt kleed! Je tafelkleed wordt ook mooi. Fijne dag!

corrie zei

hallo rian wat een mooi kleedje zeg geweldig
en fijn dat je het nu afmaakt voor je dochter
veel plezier met haken groetjes corrie

Yvonne aka sommeke zei

Diepe bewondering voor je haakwerk!

Anoniem zei

uhm.... ik wil een gehaakte sprei! als u m nou eens een stukje groter maakt???? :):)
Liefs Anneke

Lida zei

Wat een prachtig patroon, nu dat is de moeite waard om af te maken! Ook je tafelkleed wordt hartstikke mooi! Sterkte met de schouder en veel plezier met haken! Fijn weekend, groetjes
Lida

Chris zei

Nou joh, wat lees ik nou allemaal?! Je bent gevallen en van het quilten kreeg je ook last van je schouder. Hoe gaat het daar nu mee? Gelukkig dat je wel kunt haken. Wat een geweldig mooi patroon en wat enig dat je dochter het wil hebben. Dat is inderdaad een stimulans. Leuk hoor Rian. Lieve groet van mij.

Marijna zei

Mooi haakwerk zeg! Ook je Afrikaantjes zien er geweldig uit.

Renee zei

Hoi Rian,
Ik miste je blog bij de Sweet Memories, ben je gestopt met blokken maken?
Groetjes,
Renee