Pagina's

28 augustus 2010

Heelhuids terug!!


Eerst het belangrijkste nieuws: Mijn Afghanistanveteraan is terug!! Eindelijk kon ik hem weer knuffelen na 5 maanden. In maart vertrok mijn jongste telg voor "Missie Afghanistan". Ik ben zo blij dat hij weer heelhuids geland is dat ik het even kwijt moest aan jullie.


En omdat het toch eigenlijk een 'handwerkblog' is, hier ook nog even een handwerkje. Het wordt het middenstuk van een kussen. Ik ga er binnenkort een randstof bijzoeken.
En ik doe ook sinds kort mee met een hele leuke SAL: hier het eerste deel.

8 opmerkingen:

Chris zei

Oh Rian wat heerlijk!! Natuurlijk moet je dat even kwijt. Die 5 maanden zijn spannend geweest, tot het laatst toe. Wat zal je een fijn weekend hebben.
Volgens mij ben je heel erg geordend. Ik zie zoveel mooie borduurgarens keurig in doosjes. Dat moet ook wel hè, als je veel borduurt. Schattig, die bloemen en ook je SAL. Heel veel liefs van mij.

Yvonne aka sommeke zei

Knappe jongste telg, fijn dat hij weer héél terug is, hé.
Prachtig borduurwerk en leuke SAL!
Goe weekend!

Anoniem zei

OO proficiat !!!

Kan mij voorstellen dat je bezorgd bent geweest. Mooi kind veilig weer thuis, nu wat uitrusten.. zie moeie oogjes(die misschien veel hebben gezien)

mooi borduur en ja een vrolijke Sal.

(((zwaaii)))... MM

tiny zei

Heerlijk Rian , dat je zoon weer veilig terug is. Je hebt ook een heel mooi borduurtje gemaakt. Ben benieuwd naar je kussen als hij helemaal klaar is.
Fijn weekend Tiny

Tineke zei

Ik kan me voorstellen dat je blij bent dat hij weer heelhuids terug is, niet meer dan logisch dat je dat even wilt delen.
Leuke SAL ben je mee bezig, heb hem ook al bij anderen voorbij zien komen, misschien dat ik toch nog???
Groetjes en tot zaterdag, Tineke

Anoniem zei

Ik kan me voorstellen dat je hart een sprongeteje maakt nu je zoon heeelhuids weer terug is. Mijn zoon ging soms ook een half jaar weg. Ik zag dan allemaal beren op de weg. Ik heb er nooit iets van gezegd. Jouw zoon ging dan ook nog op een gevaarlijke missie. Want dat was het zeker. Ik herken de rozen. Vind ze schitterend. Ben benieuwd welke kleuren je erom heen maakt.
Groetjes Hilda

Anoniem zei

Prachtig mam die rozen!!! Zit me al een beetje af te vragen voor wie u dat aan het maken bent hihi... komt er nu eindelijk eens iets op uw eigen bank???

Liefs Anneke
(die ook heel dankbaar is dat dr broer(tje) weer heelhuids thuis is)

Lida zei

Sorry voor de late reactie, maar ja ik was op vakantie! Maar gefeliciteerd met de behouden terugkomst van "jouw" veteraan!Wat heerlijk dat hij ongedeerd is terug gekomen! Wens jullie een heel fijne tijd samen! Groetjes
Lida