Pagina's

22 september 2012

Terug van weggeweest...

Ik ben er weer! Na een heerlijk weekje op de Veluwe heb ik de draad weer opgepakt. Gelukkig is bij mijn ouders alles goed verlopen, en heb ik kunnen ontspannen en genieten van een paar dagen rust. Toch hebben we niet gelummeld en geluierd hoor. Iedere dag hebben mijn vriendin en ik iets ondernomen. Zaterdagmiddag installeerden wij ons in het 'huisje in het bos'. Direkt toen we aankwamen zag ik al dat er 'wild' bezoek was geweest. 
Op de foto zie je de voordeur met daarvoor een 'grasveld'. Het was compleet omgewoeld, er was geen stukje wat niet bewerkt was. We zouden dus weer met regelmaat wilde zwijnen kunnen verwachten rond ons stekkie. Zondag hebben we alleen een korte wandeling gemaakt. Het weer heeft ook ontzettend meegewerkt, en we hebben zelfs nog buiten op het terras kunnen koffiedrinken. Dat was altijd een beetje 'griezelig', want zoals ik al verwacht had kregen we dagelijks meerdere keren bezoek van deze dame met haar gezin. 
 
Vijf koters maar liefst. Dus we keken altijd over onze schouder of ze niet opeens uit de bosrand kwam, want je hoort ze niet aankomen. Verbazend zo onhoorbaar als die dieren door dat bos kunnen trekken. Opeens staan ze achter je, en dan waren we toch maar liever binnen. Want al zijn ze inmiddels wel aan mensen gewend, het blijven wilde dieren. En vooral als ze jongen hebben is het uitkijken geblazen. Ik heb wel door de open terrasdeur een statieportret kunnen maken van haar, zodat jullie mee kunnen kijken.


En nazaten van de 'beauty' heb ik helaas niet gevonden, maar wel dit: Een mestkever die zicht tegoed deed aan een aardappelbovist... Ik dacht altijd dat ze zich alleen maar bezig hielden met mest, maar dit smaakte blijkbaar ook wel...
Volgende week zal ik nog wat foto's plaatsen van mijn weekje weg, maar voor nu:
fijne zondag, iedereen.

11 opmerkingen:

Elizabeth zei

Fijn dat je zo genoten hebt, Rian.
Ontspanning en rust doen een mens goed!
Jullie zaten dan toch vast wel een beetje afgelegen als de zwijntjes zomaar langs konden komen..
Ik ben ook een keer overrompeld in het bos door een zwijn met jongen, brrrr ik vind het doodeng!
Ik ben benieuwd naar je andere belevenissen en foto's!

Fijne zondag, groetjes van Elizabeth

Annelies zei

Wat mooi en de natuur zo dichtbij. Ja, dat omwoelen herken ik wel van Frankrijk. Daar kan ik ook zo zien of ze geweest zijn.

Tineke zei

Fijn dat je genoten hebt en dat alles bij je ouders goed is gegaan. Af en toe is het nodig om de batterij op te laden.
Welkom terug en ik kijk uit naar je andere foto's.
Fijne zondag, Tineke

Anoniem zei

Heerlijk te lezen dat je toch lekker weg bent geweest en wat een pracht gezicht die wilde zwijnen....en die mestkever ook al zo goed op de foto.
fijne zondag....

Chris zei

Moeder zwijn had dus wel vertrouwen in jullie! Mooi gezinnetje, toch?! Je zat op deze manier wel midden in de natuur Rian, heerlijk. Je kon weer even lekker op adem komen en fijn dat het bij je ouders allemaal goed is gegaan. Geniet maar lekker na van je weekje en nog een fijne zondag verder. Liefs van mij.

Lida zei

Je hebt duidelijk genoten en laat ons nu meegenieten van prachtige foto's! Bedankt! Fijne dag nog,
Lida

Conny's-blog zei

Mooie foto,s zeg, echt midden in de natuur zat jij, heerlijk................gr.Conny

Anneke zei

Wij wonen redelijk dicht bij de zwijnen, maar gelukkig blijven ze aan hun kant het bos :-). Het heeft je wel een mooie foto opgeleverd!
Fijn dat je zo'n week hebt gehad.

sylvia zei

wat heerlijk dat je zo'n fijne vakantie had: welverdiend!!!
groetjes, Sylvia

tiny zei

Fijn dat jullie zo'n lekker weekje gehad hebben, en de familie zwijn het je prachtig op de foto gekregen, ook vind het het ergens hele enge beesten. Dat het met je ouders prima is gegaan is voor jou ook een hele gerustelling.

corrie zei

hallo rian wat fijn dat je zo een heerlijke vakantie hebt gehad
jeetje wat een enge beesten zijn het he
ook fijn dat het goed gaat met je ouders he
heel veel groetjes corrie