Pagina's

16 maart 2013

Beter nieuws

Zo, daar ben ik weer eens. Door alle drukte schieten alle "bijzaken" er volkomen bij in, maar gelukkig zijn we weer in wat rustiger vaarwater beland. Met mijn vader gaat het gelukkig een stuk beter, en maandag mogen de hechtingen eruit. Ik ben heel benieuwd of het oor weer een beetje een normaal oor wil worden. 't is nog steeds wel opgezet, maar dat is ook niet zo'n wonder na zo'n behandeling.
en heb ik nog iets gedaan? Ja hoor. Ik ben tussen alle bedrijven door hier aan bezig....
de jaargetijdenkrans, die je ook op diverse andere blogs kunt bewonderen. Prachtig patroon, met hele mooie kleurencombinaties. Ik ben nog niet helemaal klaar met deel 3, maar hier toch vast een plaatje. Ik borduur op fijn linnen, en hij is niet gestreken, dus een beetje kreukelig nog.
Ook heb ik de sprei afgemaakt voor in het ledikantje van een kleindochtertje. Ik ben bezig om hem om te haken, en dan nog wat draadjes wegwerken, en er is weer iets klaar.
Deze week heb ik ook weer een siggie ontvangen. Dat is ook altijd zulke leuke post om in de bus te vinden. Deze kwam van Anne-Karin Guijt, die net als ik veel verschillende hobby's heeft, en ook altijd wel ergens mee bezig is.
En dan ben ik ook nog een quiltje aan het doorpitten in het kader van "ufo afmaken". Dit lag al heel lang in een doos, een hele leuke doos, trouwens, maar toch is dat niet de bedoeling van quiltjes, hè?  En deze is toch wel leuk om op te hangen, vind ik.
Nou, ik geloof dat ik weer een beetje "bij" ben. Van de gehaakte lavendel sprei komt volgende keer een update. Daar moet ik eerst nog wat losse blokken aanzetten.

Iedereen een gezellig weekend vanuit de Betuwe

13 opmerkingen:

Elizabeth zei

Leuk om weer een berichtje van je te lezen! Ik zag dat ik de vorige had gemist, waarin je schreef over je vader. Fijn dat het nu weer wat beter gaat, al blijf je toch intens betrokken als je ouders deze leeftijd krijgen..
Mooie kleurtjes hebben de blokjes van het sprei, en dat kleine quiltje moet je beslist niet een doosje laten zitten hoor. Dat verdient een ereplekje!

Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

Chris zei

Jij kan ook zo veel: haken, quilten, borduren, dozen maken ..... Dat borduurwerk is prachtig, ik heb het inderdaad ook bij anderen gezien. Ik kan me voorstellen dat je het heel graag wilt maken.
Wat een enig sprei is dat, zo lief!
Die siggy heb ik ook ontvangen, ik vind hem enig. En die dametjes, tja, dat is natuurlijk iets wat je moet ophangen en niet in een doos bewaren. Zó leuk.
Fijn weekend Rian, geniet er maar heerlijk van.

Corina zei

Mooie projecten heb je onder handen en dat dekentje is ook zo leuk!

Tineke Machiela zei

ziet er heel leuk uit allemaal en wat een schattig quiltje ..
goed weekend..

Lida zei

Wat een enig quiltje en zulke leuke kleurtjes! Prachtig borduurwerk! groetjes
Lida

Antje uit Urk zei

Wat een gezellig blogje Rian! En wat fijn dat het goed met je vader gaat! Mooi handwerk, ik heb er van genoten!
lieve groet uit Urk

Mir zei

Natuurlijk ben ik dan heel nieuwsgierig naar degene die mijn blog bezocht heeft én een reactie heeft gegeven. Altijd leuk. Wat maak jij mooie dingen Rian. Heel leuk die Baboeska quitl. Ik ga je aan "mijn te volgen"blogs toevoegen want ik ben ook nog lang niet uitgeken bij jou blog!!
groetjes, Mirjam

Tineke zei

Fijn om te horen dat het goed gaat met je vader.
Enig quiltje heb je af gemaakt, zonde om in de kast te laten liggen.
Je krans is ook al zo mooi, leuk om te zien hoe iedereen hem op zijn eigen manier maakt.
Groetjes Tineke

tiny zei

Fijn dat je in wat rustiger vaarwater komt, en dat het met je vader weer de goede kant op gaat. Leuk hoor dat baboeska quiltje, en eigenlijk vind ik al je projecten leuk. Wat dat betrefd ben je wel een bezige bij, ondanks al je zorgen met je ouders. Fijne zondag en groetjes van Tiny

corrie zei

hallo rian fijn te horen dat het met je vader weer beter gaat
wat ... en zoals ik het bekijk ben je weer heel vlijtig bezig geweest met van alles en nog wat
rian wat maak je toch veel mooie dingentjes ... heerlijk he dat je daar zo van geniet .lekker bezig zijn
heel veel groetjes van corrie

Marianne zei

Fijn dat het met je vader beter gaat.De zorg in een wat rustiger vaarwater. Mooie werkjes laat je ons weer zien. Het quiltje maar gaauw ophangen.
Mooi de kastanjeknoppen bij de start van je blog.
Lieve groet, Marianne K.

sylvia zei

fijn dat het goed gaat met je vader, maar wat een behandeling zeg, voor een hoogbejaarde man!! Zo gaat dat tegenwoordig, ze kijken of je er niet dood aan gaat en zoniet, kun je wachten........:(
gelukkig loopt het goed af! Nog heel veel sterkte ermee, meis. En gelukkig heb je nog wat tijd voor leuke dingen!

Anoniem zei

ziet er heel mooi uit, prachtig