Pagina's

9 juli 2013

Best wel trots...

op mijn dochter hoor. Daarom wil ik even met haar veren pronken. Ze heeft een ontzettend leuke plaid gehaakt van granny's, en dat terwijl ze niet echt een handwerkfanaat is. Ik vind het een dubbele prestatie. Hij is voor de verkoop, en ze is alweer aan een volgend project bezig. Het haakvirus heeft toegeslagen, volgens mij. Lieverd, ik vind hem súper!

Ik laat hem nog even in zijn geheel zien....
En raad eens waar ik mee bezig ben.... Tertia liet op haar blog van die leuke teenslippertjes zien, als sleutel- of tashanger. Ik was er meteen weg van en heb het patroon opgezocht. Dochter van dochter gaat na de vakantie naar een andere klas, en nu zijn wij als afscheidskadootje voor de klasgenootjes allemaal slippertjes-hangers aan het maken. Leuk idee toch? Voor de meisjes dan, want voor de jongens maken we een kleurpotloodje ipv een slippertje. De foto's volgen nog wel. Echt een zomerklusje voor onder de parasol.

6 opmerkingen:

Corrieneeltje zei

Hallo Rian, allerleerst bedankt voor je leuke reactie op mijn blog en nu ben ik dan eindelijk zelf ook weer eens een rondje blogs aan het maken, heel erg leuk!
Deze plaid is prachtig, ik ben zelf dol op haken en zie dat er heel veel werk in is gaan zitten, je mag zeker trots zijn op je dochter. Maar je moet je echt niet verontschuldigen voor leuke tussendoor werkjes van jezelf hoor, nog voor een goed doel ook. Prachtig hart geworden.
Ik heb net een grote zak kersen gekocht en krijg er nog meer zin in nu ik jouw kersen zie op de foto. Groetjes van Corrie

Anoniem zei

Ik ben dr ook trots op hoor mam!! Ik zeg niet snel van mn eigen werk dat het leuk is geworden.. maar hier ben ik erg trots op.. M'n eerste grote project wat ik in één keer afgemaakt heb :) :) Dat op zich is al een prestatie voor me hahahaha..... Nu hopen dat ik m leuk kan verkopen!!

Gr. Anneke

tiny zei

Nou daar mag je ook heel trots op zijn, ziet er prachtig uit. Groeten Tiny

Ineke zei

Ik vind dit super leuk, je mag best heel trots zijn op je dochter!!! Trouwens, de kleurtjes zijn ook prachtig!!!

Floor zei

Erg leuk dat haakwerk, zou er bijna weer een hobby bij willen nemen. Je ziet ze ook met allerlei gekleurde blokken door elkaar, net als vroeger.
Zal wel zo verkocht zijn denk ik.
Dan kan ze gezellig weer een nieuwe maken met andere kleurtjes.
Groetjes,
Floor

Chris zei

Hij is ontzettend leuk! Toch een hele prestatie hoor. Ik vind de kleuren ook mooi zacht.