Pagina's

14 november 2013

Even stil...

Daar ben ik weer, dames. Het is een poosje heel stil geweest hier, want ik ben ruim anderhalve week behoorlijk ziek geweest. Maar ik krabbel weer op, en kan gelukkig weer een beetje rondscharrelen. Ondanks alles moesten er toch dingen doorgaan, zoals ook de zorg rond mijn ouders nooit 'weg' is, maar ik was verder echt even van de wereld, en heb geen computer aangehad. Dus ik heb ook geen logjes gelezen...sorry. Ik hoop het goed te maken :-)
 Verblijdend nieuws toch: De blauwe quilt voor mijn kleindochter is gelukkig toch nog op tijd klaar gekomen. Hier een foto tijdens het quilten; Van de achterkant, zodat het quiltwerk goed te zien is. Ik heb sterren gequilt, met hier en daar een blokje in-the-ditch ertussen, maar helemaal vergeten om een foto te maken van de affe quilt en het etiket op de achterkant.
En nu staat de quilt al mooi ingepakt klaar voor de grote dag, dus ik vind het zonde om het allemaal weer uit te pakken voor een foto. Ik zal vragen of kleindochter er een foto van maakt. Dan komt die binnenkort nog hier voorbij.
De klosboekenlegger voor het goede doel is ook af. En het vogeltje ook. Dat vond ik heel geschikt om op een blok te naaien voor een "kantquilt". Oude kleurtjes...mooie kantjes... 'k heb wel een idee in mijn hoofd hoe het ongeveer worden moet, maar hij is nog niet aan de beurt. Voorlopig nog maar kantjes sparen. Nou, 't is niet veel, maar toch iets te laten zien.
Ik hoop nu regelmatig weer iets te plaatsen, want er moet nog het een en ander afgemaakt worden voor het eind van het jaar. En ook hier in huis is het na isoleerwerkzaamheden een behoorlijke chaos, en daar kan ik niet goed tegen, dus: werk aan de winkel.

7 opmerkingen:

Corina zei

Wat goed dat je de quilt op tijd af had, en wat een leuke kantwerkjes, ik heb dat vogeltje wel vaker gezien, maar jouw versie met dat extra rood vind ik wel érg leuk!

Lida zei

Eerst maar eens even goed opknappen, want anders blijf je tobben! Dus denk aan jezelf en kalm aan dus! Schattig vogeltje en de quilt houden we tegoed!
Groetjes
Lida

Chris zei

Ik vind het wél veel hoor dat je ondanks je ziek zijn dit nog allemaal hebt afgekregen. Wat is dat kantkloswerk toch fijntjes Rian, helemaal iets voor jou. Echt prachtig!

tiny zei

Wat heb je een boel gedaan ondanks je ziek zijn, en wat is het mooi geworden. Pas goed op jezelf anders blijf je de hele winter klungelen.
Groeten Tiny

Floor zei

Gelukkig ben je weer een beetje aan de beterende hand.
Wat blijft er dan altijd veel werk liggen hè?
Je kantkloswerk is schitterend.
Zal best heel veel werk in zitten.
Fijn dat je quilt op tijd af is.
We zien hem nog wel een keertje.
Beterschap verder.

Elizabeth zei

Heerlijk om weer een berichtje te lezen op je blog!
Ik vind het een leuk idee om zo'n quilt te maken van kantjes op lapjes.., hoe kom je er op..
Ik hoop dat je snel weer helemaal fit voelt!

groetjes, Elizabeth

corrie zei

hoi rian
gelukkig weer aan de betere hand
eigenlijk heb je geen tijd om ziek te zien als je nog zo veel wilt doen he
maar ik denk dat het allemaal wel af komt hoor
wat een mooie werkjes heb je weer gemaakt
groetjes corrie