Pagina's

2 april 2014

Eindelijk...

Weer een teken van leven. Waar was ik gebleven? Oh ja... het weekendje in het bos. Nou... het is supergezellig geweest. We waren met zijn negentienen, en er is wat afgekletst en gelachen. Een heerlijke boswandeling, waarvan hier een foto... Vier van mijn koters lopen toevallig in de achterste rij, (v.l.n.r. oudste dochter, vriendin van/met jongste zoon, middelste dochter en oudste zoon)en de rest liep verspreid in een lange sliert. Het bos was vreselijk nat, waardoor ik bij aankomst nog vast kwam te zitten met mijn kleine FordKaatje... Enfin, het is allemaal goed gekomen, en we hebben ervan genoten. De kleinkinderen hadden "een rug" gevonden, en kwamen met oude knoken aandragen uit het bos; er werd driftig gespeculeerd wat dit toch wel voor een beest geweest was. Iedereen dacht aan een zwijn, maar uiteindelijk hebben ze ook de poten gevonden en bleek het geen zwijn maar een ree te zijn geweest.
Hier  zie je dat het bos ook al prachtig uitliep. En zondag heeft het nog een poosje flink gehageld ook. Dat was een rare winterse gewaarwording... Ik ben daar altijd 's zomers, of in de herfst, nooit met winterweer.

Maar nu ben ik weer thuis, en de tuin heeft inmiddels ook zijn best gedaan. En ik ook!
De Tilda-top is af, en gedubbeld, en klaar om te quilten.
Daar ga ik nog even een beginnetje mee maken.

Tot volgende keer maar weer.


4 opmerkingen:

sylvia zei

Heerlijk, met z'n allen in het bos! Mijn ouders woonden 500mtr van het bos vandaan, dus we liepen altijd: en maar klessebessen!!
Heel veel succes met Tilda!!!
Groetjes, Syl

Floor zei

Gezellig zo met z'n allen wandelen in het bos.
Het mooiste is als je stil bent en alleen de vogeltjes hoort, maar dat gaat nooit lukken met zoveel mensen, want we praten zo graag hè?
Zielig dat hertje dat jullie vonden. Wie zou dat opgegeten hebben?
Fijn dat je quilt af is en dat je nu lekker kunt gaan quilten, ook altijd een leuk werkje.

tiny zei

Fijn dat je zo genoten hebt, succes met je Tilda. Fijn weekend Tiny

Chris zei

Wat een mooie omgeving Rian, dat bos. Heerlijk om daar zo met je hele gezin rond te lopen. Dat is toch een zegen. Jouw sterke jongens hebben je vast snel met je vastgelopen Kaatje uit de penarie geholpen.
Lekker dat je aan het doorquilten van de Tilda top kon beginnen. Hij ziet er zó gezellig uit. Fijne avond het liefs van mij.