Pagina's

15 februari 2012

Klein stukje verder

Ik heb niet zo heel veel kunnen doen, de afgelopen dagen, maar toch: het waaiertje is af, er is een speldenkussentje bijgekomen, en het nieuwe kantje is in de maak. Er hangt al één klosje aan. De klosjes zijn een behoorlijk werkje, want ze gaan tot nu toe met één draadje dmc over één weefseldraad. Ik zit er dan ook constant mee onder de daglichtlamp, anders kan ik het niet zien. Maar 't wordt wel leuk, he?
Verder geen nieuws hier. Ik kom net van de diëtiste, en joepie... 't gaat niet hard, maar ik ben toch ieder bezoek een beetje gewicht kwijt. Eindelijk heb ik dan 'het lek boven'. Sinds ik zo veel mogelijk E-nummervrij eet, gaat het de goede kant op. Dat voelt goed!

Eind van de week weer een update hoor. Het enige waar ik ook nog aan bezig ben dat zijn stretch-sokken voor mijn vader. Maar dat is een beetje saai voor een foto.

Fijne dagen, iedereen.

10 opmerkingen:

Ineke zei

Het wordt prachtig en wat een priegelwerkje! Leuk dat kant met een klosje er aan. Ik heb jaren geleden ook geklost, leuk om te doen. Groetjes

tiny zei

Wat een werkje geweldig om te zien.

sylvia zei

ziet er superleuk uit, maar het valt inderdaad niet mee om over 1 weefseldraadje te borduren, he, je draad trekt zo weg.........:(
lang leve de daglichtlamp:ik kan niet meer zonder.
groetjes, Sylvia

Antje uit Urk zei

Ooooh, wat mooi fijntjes is dat!, ik dacht eerst dat je er een echt klosje aan had gehangen,ha,ha!
Prachtig Rian en fijn dat jij en je dietiste blij waren!
groetjes,

Wieke van Keulen zei

Leuk hoor dat je het deelt. Enig om te volgen hoe je borduurwerk vordert. Ik let daardoor ook beter op de details. Goed idee (pik ik, vind je toch wel goed, hè?)

Corina zei

Oh dat borduurwerk wordt echt schitterend! En goed van je dat je nu e-nummervrij eet, wij worden er ook steeds zuiniger mee.

Lida zei

Oh Rian, dat ziet er al beeldschoon uit! Ik bewaar dit borduurwerk voor van de zomer als ik buiten kan zitten, beste daglicht! Veel plezier met je steekjes,
Lida

Tineke zei

Wat een prachtig werkje Rian, schitterend.

corrie zei

hoi rian wat een heel fijn werkje
hele kleine steekjes zijn het wel hoor knap hoor
groetjes corrie
en ik heb weer voor 6 weken gips gekregen vandaag doeiiiiiiiiiiii

Ria, zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.