Pagina's

1 februari 2012

Update van de Gretha-quilt

Ik had de herinneringsquilt voor mijn schoondochter meegenomen naar mijn ouders, en heb er daar een paar randen blokken aan kunnen zetten. Hij meet nu 1.05 x 1.05.
Ik wil hem nu alleen nog langer maken, en er dan een rand omheen zetten van 8 cm. of zo. En zo zachtjesaan ga ik ook de applicaties erop maken, want ik kan nu het geheel een beetje overzien, en hoe ik ze het beste verdelen kan. 't wordt wel een vrolijk geval, he?
Gisteren was ze jarig, en ik heb het gedeelte wat nu af is laten zien. Ze vond hem zo leuk, en herkende meteen allerlei eigen oude stofjes. Dus we gaan rap verder, want het gaat nu opeens toch wel snel. Als hij af is gaan we samen een achterkantstof uitzoeken. Is ook een gezellig uitje.

Wat de uitslag van het bloedonderzoek van mijn vader betreft: Dat was wat teleurstellend. Ik had gehoopt dat dankzij de goede zorgen en de rust de nierfunctie verbeterd zou zijn, maar dat was niet het geval. Het was niet verslechterd, maar ook niet verbeterd. De dokter zei: "Er moet niets bijkomen, want dan weet ik het niet..." Dus we moeten erg op blijven letten wat hij eet... Het blijft op het moment een beetje stabiel, maar hij was ook weer ietsje afgevallen. Kortom: de zorgen blijven...

Iedereen een prettige dag maar weer

11 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat een vrolijk quiltje
Sterkte met je vader
Groetjes Joke

Lida zei

Wat naar dat er geen verbetering is, hoop dat hij toch weer snel opknapt.
De herinneringsquilt wordt geweldig! Groetjes
Lida

Inge zei

Wat wordt dit een leuke quilt. Heerlijk toch al die herinneringen.
Jammer van je vader. Heel veel sterkte hè.

Chris zei

Je schiet lekker op met dit quiltje. Vindt je moeder het niet vreselijk gezellig als je daar mee bezig bent? Is het dan ook iets waardoor jullie samen ook herinneringen ophalen? Leuk dat je samen met je dochter (nog gefeliciteerd!) een achterkantje gaat uitzoeken. Ergens een bakkie doen .... Gezellig.
Tja, je vader heeft natuurlijk wel een leeftijd waarop dingen wat minder worden of niet meer zo snel ingehaald worden. Goede zorg is natuurlijk heel belangrijk en dat geef jij overvloedig hoor Rian! Heel veel sterkte en zegen. Warme groet van mij.

Anneke zei

je quilt wordt zeker vrolijk. Echt een leuk project. Sterkte met je ouders, dat is allemaal nogal onzeker lees ik.

Tineke zei

wat wordt de quilt al mooi.
heel veel sterkte gewenst met je vader.

Elizabeth zei

Wat is een mensenleven toch broos, vooral als je ouder wordt..., fijn dat je zoveel voor je ouders kunt doen en betekenen, Rian!
Je quilt wordt echt leuk, en dat ie bont is geeft niks, te verwachten natuurlijk bij een herinneringsquilt. Het lijkt me zo leuk om te doen, bij je zelf komen er ook weer een hoop dingen boven, denk ik..

Groetjes en sterkte in alles!
Elizabeth

Erna Peekel zei

Echt een leuke fleurige quilt word dit.

Fijne avond.

Groetjes,
Erna

Yvonne aka sommeke zei

Sterkte voor je paps!
Mooie kleurige quilt in wording!
Geniet van het uitstapje met DD hé!

lheurebleue zei

wat een vrolijke kleuren!
en ik hoop dat het allemaal goed gaat met je vader!

sylvia zei

Vervelend dat het bloedonderzoek weinig positief was: en ik vind je maar een kanjer,hoor,door altijd maar bij je ouders te zijn!!!
de quilt voor je schoondochter ziet er blij uit en je kantje is schattig: leuk vond ik dat altijd, een sierdraad mee klossen!!! Als je maar niet vergeet te draaien, he.......;)
groetjes, Sylvia