Pagina's

31 juli 2012

Weer alleen...

Zo, na ruim 3 weken is klein meisje weer naar haar eigen pappa en mamma, broer en zus terug.
Na 3 weken van 'op de klok' werken kan ik het strakke schema van fles/fruithapje/slaapje/sapje/prakje weer loslaten en mijn eigen plan weer trekken.
En wat mis ik dat gezellige kleintje!! De eerste ochtend "zonder" ging ik vrij vroeg heel behoedzaam de (krakende) trap af om haar niet wakker te maken en eerst zelf in alle rust een lekker glas thee te drinken. Toen ik in de keuken was realiseerde ik me dat ze weg was. 't is echt weer even omschakelen hoor. Maar goed... ik heb heel leuk nieuws te melden.
Een dag of 10 geleden zat ik me bij Chris te vergapen aan de prachtige kussentjes die ze gemaakt had. Precies mijn kleuren, en zo móói! Wat een bofferd was de jarige die dat toegestuurd kreeg! En geen flauw idee .... Wat denk je? Twee dagen voor mijn verjaardag komt er een pakje in de bus; ik dacht: "Ha, van mijn dochter-op-vakantie-in-Duitsland..." Maar als ik het goed bekijk zie ik een heel andere afzender, en de mededeling dat het pas open mocht op mijn verjaardag! :) Wat een straf! En nóg geen benul, hè... hoe suf kun je zijn.
Maar toen het eindelijk open ging stond ik helemaal perplex. Dat was zo'n mooi kussentje met een lieve kaart erbij! Ze had het voor míj gemaakt. Lieve, lieve Chris, ik werd er helemaal warm van. Dánk je wel. Zo mooi! Iedereen heeft het bewonderd, en vond het schitterend. De verrassing was compleet hoor. Mijn moeder heeft het ook heel goed bekeken. Die vond het ook zo leuk. "Nooit eerder gezien, en wat lief van die vrouw", zei ze. Ik ga het koesteren, maar ook gebruiken hoor. Ik kan zo genieten van mooi 'werkmateriaal'.
En ik ontving nóg een pakje in die week. Ik deed mee met een give-away van Noofs, en kreeg van haar ook een heel gezellig pakketje met van alles zelfgemaakts erin. Dank je wel, Noofs, heel leuke spulletjes, en het gaat allemaal nuttig besteed worden. Ik heb gereageerd op je allereerste nieuwe blogje-na-de-365dagen, en daar vind je meer bijzonderheden.
Zo, ik ga nu wat achterstallig onderhoud plegen aan huis en tuin, en morgen hoop ik foto's te laten zien van mijn haakprojekt. En alvast daarop vooruitlopend: Een vraag aan iedereen die wel eens een tas gemaakt heeft: Wat kan ik het beste als versteviging gebruiken, en waar koop ik het????

Fijne dag nog, iedereen!

9 opmerkingen:

noofs zei

Wat een superleuke week had je zeg. En ik kan me voorstellen dat je kleine puk best een beetje mist :-) Ik kan nèt haar foto nog zien terwijl ik deze reactie zit te typen. Lief snoetje heeft ze! En nu weer veel plezier bij het doen van je 'eigen' dingen. Is ook weer fijn toch? :-)

Annelies zei

Ja, zeker met zo'n routine mis je dat ineens.
Wat een leuke cadeautjes !!

Chris zei

Hé Rian, daar ben je weer, gezellig! Je moet helemaal ontwennen, denk ik, na 3 weken zo'n kleine dot in huis, die je ook helemaal moet verzorgen. Dat geeft wel een speciale band, vind je niet?
Dus je hebt echt gewacht met het open maken, hahaha, knap hoor.
Wat die vulling voor een tas betreft, dat hangt er toch wel van af hoe de buitenkant gemaakt is, hoe groot hij wordt en waarvoor je hem wil gebruiken.... Ben wel errug benieuwd hoor. Sterkte met het huishoudelijke werk, tja dat moet ook gebeuren. Liefs van mij.

tiny zei

Dat is inderdaad weer wennen na 3 weken heerlijk moederen. Nu succes met de huishoudelijk werkjes. Wat een leuke kadootjes heb je gekregen. Heb nog nooit een tas gemaakt dus kan je niet adviseren.

Ineke zei

Wel stil nu je kleine kleindochter weer naar haar papa en mama terug is, het is te begrijpen dat je nog helemaal moet wennen, Wat ontzettend lief van Chris om een speldenkussentje naar je te sturen, heerlijk om zo verwend te worden. En dan krijg je van Noofs ook al een envelop vol met leuke spulletjes, leuk hé, heb ik ook gehad!
Geniet er maar lekker van!
Oh, nog gefeliciteerd!!! *Ü*
Groetjes, Ineke

Elizabeth zei

Wat een prachtige verrassing had Chris voor je in petto! Ze lijkt me een geweldige vrouw, dat straalt van haar blog uit en ze heeft geweldige humor!
En dan ook nog eens een give away gewonnen, heerlijk om zo verwend te worden. Dat kan een mens zo goed doen!
Wat betreft je vraag over de versteviging van een tas; ik heb wel eens een stukje tafelzeil tussen de buitenkant en de voering verwerkt. Maar nog steviger zijn die plastic bodems van de supermarkttassen, de stevige versie bedoel ik dan ..
Succes met de tas, en natuurlijk wil ik hem graag zien...!

Groetjes, Elizabeth

Anoniem zei

Dat het nu heel rustig is in huis kan ik me helemaal voorstellen , en wat een leuke en lieve pakketjes heb je gehad ....fijn hé zomaar verrast te worden ;o)

Yvonne aka sommeke zei

Wat een schattige kleinkindje heb je zeg!
En lieve cadeautjes ontvangen!
Voor het voeren van een tas heb ik al een molton voor een strijkplank gebruikt (gekocht bij de Hema)

sylvia zei

fijn dat je dochter weer zo opgeknapt is dat ze zelf voor weer voor haar meissie kan zorgen!! Voor oma weer jammer, natuurlijk, maar dan is er ook weer tijd voor andere dingen!!
Lief van Chris om jou dat mooie kadootje te sturen!! Ze is een schat, zat vanmorgen nog even hier op de koffie, ondanks dat ze altijd zo druk is!!
fijn weekend, groetjes, Sylvia
ps ja, leuke manier voor het verwerken van je siggies..;)