Pagina's

8 augustus 2012

Aan de haak...

Even tijd om mijn nieuwe project te laten zien. Ik vroeg in een vorig logje al over een versteviging voor een tas. Dit is waar ik aan bezig ben: Ik heb een heel stel fleurige granny-squares gehaakt... en aan elkaar gezet.... en nog een tweede lap erbij gehaakt. Dit zijn 2 zijkanten van de tas-in-wording. Ze worden op rode spijkerstof vastgenaaid, en het uitstekende randje wil ik dan quilten. Ik maak nu eerst de binnentas, met vakjes voor gsm en zo, en ook een ritsvak. Sommeke had een tip voor de versteviging die ik ga uitproberen. Zij gebruikte wel eens een strijkplankovertrek. Ik denk dat zo'n overtrek net stevig genoeg is voor deze tas. Ik had het al met vliesversteviging geprobeerd, maar dat vond ik te slap. Wordt vervolgd!


8 opmerkingen:

tiny zei

Dat wordt een hele fleurige tas!!!

Ineke zei

Wat een kleurige tas! Mooi idee.
Liefs, Ineke

Anoniem zei

die gaat heel leuk worden, misschien ook iets van karton wat ze gebruiken voor borduurwerk op te spannen alleen mag dat weer niet nat worden....
en zulke leuke kleurtjes ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

Elizabeth zei

Wat een leuk geheel wordt het met al die vrolijke kleurtjes...!

Lida zei

Dat wordt echt een uniek exemplaar! Hoop dat het werkt, anders zal je die kunststof versteviging moeten gebruiken, maar ik weet niet hoe hij hier heet!
Groetjes
Lida

noofs zei

Je tas wordt beeldschoon. Heel erg mooi. Succes met de laatste loodjes :-)

Chris zei

Wat een leukerd Rian! Dat idee van Sommeke lijkt me helemaal te gek. Goed dat je het op je blog vroeg, zo krijg je nog eens een goeie tip. Ik had daar nooit aan gedacht maar ga het onthouden. Succes verder er mee.

Yvonne aka sommeke zei

Ooooh, dat wordt zeker een leuke tas!
Goe weekend Rian!