Pagina's

21 september 2013

Beroerde week

achter de rug. Ik had vóór het afgelopen weekend al kies/kaakpijn, maar dacht dat het (weer) van een oprukkende verstandskies was. Maar het werd met de dag erger, ik kreeg er oorpijn en keelpijn van, en op het laatst echt koorts. Dus dinsdagavond op de valreep net voordat de praktijk zou sluiten nog naar de tandarts, en daar bleek dat het een flinke kaakverzwering was. Niks verstandskies dus.
Er is toen een flinke kies getrokken, en dat scheelde meteen al een heel stuk in de pijn. De rest van de week moest ik er gewoon van bijkomen. Alles deed zeer, was opgezet en beurs. Dat je toch zó ziek kunt zijn van kiespijn, hè?
Gelukkig gaat het nu wel weer een stuk beter, en kan ik weer een nieuwe siggie laten zien. Gekregen van Joke Martina uit Brummen. Dank je wel, Joke, hij is prachtig gemaakt!


Ook heb ik weer een deeltje aan de haakrol van Elizabeth gehaakt. Deze keer moest ik hem wel in model brengen door te blokken, want hij wilde iets te breed worden, en dat vind ik niet mooi. Maar het is helemaal goed gekomen. Weer een erg leuk steekje om te haken.Verder ben ik aan een quilt voor één van mijn kleindochters bezig. Ze is in november jarig, en dan moet hij klaar zijn. Dus dit wordt even mijn "hoofdklus".

Het wordt ook weer 'tuintijd'... bloempotten leegmaken en schoonschrobben voor volgend voorjaar...rommelen en ruimen als het droog is, en als het regent lekker patchen.

Ik heb de blokjesquilt tot nu toe helemaal met de hand gedaan, maar ik weet niet of ik het dan red om hem op tijd af te krijgen. Misschien moet ik toch wel met de machine verdergaan. Ik houd jullie op de hoogte.

Voor iedereen een gezellig weekend!

8 opmerkingen:

Paulijn zei

Ik leef helemaal met je mee. Heb ook ervaring met ontstoken kiezen!
Gelukkig is het nu achter de rug!

Elizabeth zei

O o, Rian.., wat een weekje!
Je kunt van kiespijn al zo beroerd zijn, laat staan van zo'n ontsteking.. En nu maar hopen dat je voorlopig geen klachten meer hebt!
Je blauwe quilt wordt leuk, stofjes zijn grappig bij elkaar.. Ik zou hem lekker machinaal doen hoor, kan toch goed bij zo'n vormpje?

Fijn weekend, en 't wordt goed weer voor de herfstbeurt in de tuin hoor!
Maar ik heb er geen zin in :) 'k Ga lekker noors breien...

Groetjes, Elizabeth

tiny zei

Wat vervelend, en inderdaad je kunt heel ziek zijn van zo'n ontsteking. Sterkte en zoals je al schrijft het ergste is achter de rug. Succes met het ruimen...en je quilt voor je kleindochter. Fijn weekend Tiny

Ineke zei

Gelukkig gaat het alweer beter met je, sterkte en hopelijk ben je snel weer de "oude", ik weet wat het is, heb het ook eens gehad. Ann tanden, kiezen en kaken kun je beter niets hebben, zo gevoelig!!! Geniet maar lekker van het opruimen en patchen.

Groetjes, Ineke

Saskia Smit zei

Bah van kies/kaakpijn kun je flink ellendig zijn. Gelukkig kreeg je leuke post om je een beetje op te vrolijken.

foekie's fashion zei

Wat een ellende he, gelukkig is de boosdoener eruit. Leuk steekje van je haakrol. Je blokjes zitten netjes aan elkaar hoor, maar pak maar de naaimachine, is wat sneller he. Groetjes van Joke

corrie zei

hoi dat zal wel pijn gedaan hebben maar gelukkig is het nu weer beter met je .... heel veel groetjes corrie

Antje uit Urk zei

Bah, wat naar! Ik hoop dat je je nu weer wat beter voelt!
Toch nog leuke dingen laten zien!
groetjes,